Nieuws en meer........22.09.2016

Picture your Sport heeft door de verkoop van de foto's die gemaakt zijn tijdens Tough Dog 2016 en door de sponsors Intention en Dirt Devils een mooi bedrag opgehaald voor Hulphond Nederland

 

21.09.2016

Vanaf vandaag is Picture your Sport officieel Partner van Strong Viking. 

Hiermee ben ik ook erg blij. 

Check voor alle toekomstige runs van Strong Viking, wegschop en andere nuttige informatie de website van Strong Viking. www.strongviking.com02.06.2016

Zaterdag 25 juni tijdens Mud Masters Scheveningen en Zondag 25 September zal SEC Survival Almere sponsor zijn voor de foto's van Picture your Sport. SEC Survival Almere bedankt voor deze sponsoring!.

Ben jij benieuwd wat je allemaal kunt doen bij SEC Survival Almere, kijk dan snel op hun website en boek één van de vele leuke uitjes  SEC-Survivals.

 

 

30.05.2016

Op de alle foto's van Strong Viking Water Edition, zal een 2e logo staan van Bushido Heemskerk . Sebastiaan bedankt voor je support en sponsoring!

20.05.2016

Op de foto's van Strong Viking Hills Edition, zal een 2e logo staan van MUDNATION.NL . De foto's zijn ook zichtbaar via de website van MUDNATION.NL.  Ron en Berry bedankt voor jullie support en Sponsoring!

29.04.2016

Het eindbedrag van de fotoverkoop en sponsoring voor Stichting It's Time.nu is bekend. Mede dankzij de sponsoring van VTH Kasten Duiven.
Iedereen bedankt voor de bestellingen!


 

 

26.04.2016

Vanaf vandaag zullen op de foto's van alle Strong Viking edities in Nederland het logo van
GPS Steigerbouw staan. 

Patrick, bedankt voor je support en dat
GPS Steigerbouw open staat voor deze sponsoring!!


09.04.2016

Vandaag de donatie van Zonnebranddoekje en Picture your Sport bekend kunnen maken voor het goede doel van Team Korps Mariniers.

Het opgehaalde bedrag met de sponsoring op de foto's en de verkoop van de foto's is € 102,= geworden.
 

14.03.2016

Sponsoring vanaf aankomend weekend op de foto's van Strong Viking Mud Edition

Vanaf aanstaand weekend gaat Picture your Sport voor de Strong Viking Mud Edition sponsors op de foto's vermelden en is erg blij met deze samenwerking.

De 2 sponsors die op de foto's zullen komen zijn :

 

 

CrossXvest en GPS Steigerbouw. Ik wil Dave van CrossXvest en Patrick van GPS Steigerbouw bedanken dat zij open staan voor deze sponsoring!!
En ik hoop dat we deze samenwerking na de Mud Edition kunnen voortzetten voor
het gehele SV seizoen voor de edities in Nederland en België.

01.03.2016


Picture your Sport gaat ook fotograferen voor Stichting Team Korps Mariniers!

Naast It's Time.nu gaat Picture your Sport ook nog voor een ander goed doel fotograferen namelijk voor
Stichting Team Korps Mariniers. Dit gaat gebeuren op 2e Paasdag maandag 28 maart a.s. bij Spartain Fit in Hazerswoude-Rijndijk.

 

 

 

Stichting Team Korps Mariniers 

In 2014 is ons team voor de eerste keer aan de startlijn verschenen. We wisten niet wat we konden verwachten. Ondanks dat we allemaal getrainde mariniers zijn, is het rennen van dergelijke afstanden ook voor ons een uitdaging. Echter, wij gaan geen uitdaging uit de weg en als we iets doen, willen we de besten zijn. We legden de lat ontzettend hoog om iedereen te bewijzen waar het Korps Mariniers voor staat, we wilden aan Nederland laten zien wat onze “can do” mentaliteit daadwerkelijk inhoudt. Dit resulteerde in een fantastisch resultaat. Stichting Team Korps Mariniers kwam als eerste team over de finish op de Coolsingel in Rotterdam. Hiermee verbaasden we niet alleen onszelf, maar ook de wedstrijdleiding door vooruit te lopen op het schema en veel te vroeg te arriveren in Rotterdam. Stichting Team Korps Mariniers werd landelijk nieuws en via verschillende media werd ons team onder de aandacht gebracht.

Het jaar 2015 is een bijzonder jaar voor het Korps Mariniers, omdat in dit jaar het Korps haar 350 e verjaardag zal vieren. Er zullen vele activiteiten georganiseerd worden vanwege dit lustrum. Tijdens deze activiteiten zullen verschillende goede doelen onder de aandacht worden gebracht waar leden van het Korps Mariniers bij betrokken zijn. Als roparun team hebben we een bijdrage kunnen leveren door de naam van het Korps uit te dragen in het Pinksterweekend. in dit jaar hebben we meer dan 10.000 euro opgehaald voor de goede doelen van de Roparun en werden wij gevolgd door SBS6.

2016 wordt onze 3e deelname. Doelstelling voor 2016 is helder. Uiteraard is het belangrijkste doel om meer donaties op te halen in 2015. Toen een bedrag van ruim 10.000 euro kunnen doneren aan de stichting, daar willen we met uw hulp overheen. Maar tevens willen we de de naam van het Korps Mariniers en de Roparun op een zo een positief mogelijke wijze uitdragen. Wij zullen dan ook deelnemen aan meerdere evenementen om onze naam uit te dragen. Sinds 19 januari doen we dit in de vorm van een stichting; Stichting Team Korps Mariniers.

 

 ‘We all have our own battle to fight for!

 

 

 

25.02.2016

Picture your Sport gaat fotograferen voor It's Time.nu!!

Van de week is bekend geworden dat Picture your Sport gaat fotograferen voor de Stichting It's Time.nu op zondag 17 april a.s. bij Flevonice in Biddinghuizen. Een gedeelte van de opbrengst van de foto's gaan naar de Stichting. Voor deze run geldt een afwijkende prijs, namelijk € 3,00 per foto!

Stichting It’s Time.nu is opgericht door de familie van Randy Huhnholz, die in 2014 overleed aan slokdarmkanker. It’s Time.nu ontplooit activiteiten die gericht zijn op het inzamelen van geld en het genereren van aandacht voor de preventie en vroege opsporing van slokdarmkanker bij mensen met een Barrettslokdarm.

Een Barrettslokdarm ontstaat door het terugstromen van maagzuur in de slokdarm (reflux). Deze aandoening geeft een verhoogde kans op slokdarmkanker; 3 tot 5% van de mensen met een Barrettslokdarm zal uiteindelijk slokdarmkanker ontwikkelen.

Daarom is het van belang dat mensen met een Barrettslokdarm regelmatig gecontroleerd worden. Veel mensen weten echter niet dat zij een Barrettslokdarm hebben. Refluxklachten komen vaak voor, zo’n 40% van alle volwassen Nederlanders heeft hier incidenteel mee te maken. Niet alle mensen met deze klachten ontwikkelt een Barrettslokdarm, maar als dit wel gebeurt wordt het vaak te laat ontdekt.

Binnen het AMC (Academisch Medisch Centrum) Amsterdam is veel aandacht voor Barrettslokdarmen, het opsporen van slokdarmkanker en de voorlopers ervan. Er wordt niet alleen patiëntenzorg verleend maar ook veel wetenschappelijk onderzoek gedaan. Het AMC wil, met de steun van It’s Time.nu, een onderzoek opzetten naar familiaire vormen van slokdarmkanker.

Het geld dat door It’s Time.nu wordt ingezameld gaat daarom, minus de kosten die gemaakt worden om de doelstellingen te bereiken, naar de AMC Foundation.
22.02.2016

Sponsors

Vanaf zaterdag 19 maart a.s. start Picture your Sport met sponsors.
De sponsors zullen met hun logo op de foto's komen ( max. 2 sponsoren per Run: 1 logo links en 1 logo rechts onderaan/bovenaan de foto). Verder zal er een nieuw tabblad bijkomen op de website Sponsors.

Wie de Sponsors zijn zal voor 19 maart onthult worden.

Voor de Strong Viking Mud Edition zullen er 2 sponsors op de foto staan.
Onder voorbehoud zijn de Strong Viking Editions voorzien van sponsors.

Wil jij ook met het logo van jouw bedrijf evt. website, stuur dan een email naar info@picture-your-sport.nl


28.01.2016

Vandaag bestaat Picture your Sport 1 jaar!


Begonnen om in eerste instantie sport teams te fotograferen, zoals het principe van een schoolfotograaf.


Maar vorig jaar mei voor het eerst een middagje bij een Obstacle Run ( Strong Viking Hills Edition) gefotografeerd en ik was meteen verkocht. Wat was dat leuk om te doen! De eerste bestellingen kwamen ook binnen, dus werd het nog leuker ;)


Na de zomervakantie kreeg ik steeds meer pagina likers en ik merkte bij de diverse evenementen, dat steeds meer mensen wisten wie ik was. Momenteel heeft Picture your Sport 1440 likers en ik hoop dat dit natuurlijk dit jaar verder groeit. Dus heb je nog vrienden die meelopen met diverse Obstacle Runs of Hardloop cq. Cross wedstrijden die ik fotografeer, laat ze de pagina even liken, dan zien ze de nieuwste foto's als één van de eerste.


Ook de vele tevreden berichten over de afhandeling van de bestellingen en het snelle plaatsen van de foto's online deden mij goed.


In de maanden waarin er geen Obstacle Runs waren heb ik kunnen fotograferen. Ben bij diverse hardloop-, Cross- evenementen geweest en ook daar leuke reacties ontvangen op de foto's.


Ik kijk nu al uit naar 20 februari de Otterlo Challenge Run, maar zeker ook naar het weekend van 19/20 maart Strong Viking Mud Edition, want vanaf dan zullen jullie zien dat er een verandering komt bij het plaatsen van foto's ( misschien ook al bij de foto's van de Otterlo Challenge Run, maar dat zien jullie dan vanzelf). Natuurlijk blijf ik proberen de foto's zo snel mogelijk online te hebben en blijven de foto's bestelbaar in hoge resolutie en zonder logo's. Enkel qua uiting op Facebook veranderd er wat. Voor mij is het weer een stap vooruit, waar ik erg blij mee ben!


Helaas is het voor mij niet mogelijk om alle Obstacle Runs te fotograferen bijv. i.v.m. vakantie, maar ik probeer er dit jaar zoveel mogelijk te fotograferen in binnen- en buitenland!


Mocht je nog foto's van afgelopen jaar willen bestellen, dan kan dat nog steeds. Combineren van verschillende evenementen is ook mogelijk, laat alleen weten bij een bestelling welke run het is en uit welk album de foto('s) komen en vergeet niet om de foto's even toe te voegen, dit werkt voor mij het makkelijkste.
De prijzen zijn: € 2,25 per digitale foto (hoge resolutie 300dpi) en 3 foto's voor € 5,75 en 5 foto’s voor € 9,00!!!


Ik hoop jullie allemaal weer snel te zien bij één van de vele runs dit jaar!


Met sportieve groet,


Jeanine

 

 

12.01.2016   Discovery Obstacle Runs Stopt!!!


Vandaag is bekend gemaakt dat Discovery Obstacle Runs stopt.

Een aantal van de experts gaan door als Dirt Devils.
De Discovery Obstacle Runs pagina's zijn uit de lucht, maar de Dirt Devils pagina's zijn gelukkig al in de lucht, dus je hoeft niets te missen.

Like snel de Facebook pagina van de
Dirt Devils
En er is zowel voor België als voor Nederland een Dirt Devils website, maar lopen voorals nog synchroon 

06.01.2016  

Wat is het verschil tussen een gratis foto geplaatst op de Facebook  site van een evenement en een foto (waarvoor je moet betalen) bij Picture your Sport?


Dit is een vraag die ik graag wil beantwoorden.

Als foto op een Facebook site gezet worden, dan staan deze met een erg lage resolutie op de site, 72 tot 96 dpi. ...
Dpi betekent dots per inch, dit zijn de aantal puntjes per inch (2,54 cm) waaruit een foto is opgebouwd, dus 72 of 96 puntjes per 2,54 cm. Deze puntjes vormen samen de afbeelding Bestel je een foto bij Picture your Sport, dan ontvang je de foto in hoge resolutie nl. 300 dpi, dus 300 puntjes per 2,54.

Op Facebook is de lage resolutie ok, maar soms zie je al dat de foto niet helemaal duidelijk is.

Zou je nou een foto die je van Facebook af hebben gehaald willen uitprinten of laten afdrukken, dan is de kwaliteit, door deze 72 of 96 dpi, slecht. Zou je de foto willen vergroten, dan heb je ook problemen omdat je dan de foto uit elkaar trekt door de lage dpi. Overigens zegt het aantal MB niets over de kwaliteit van de foto. Je kunt een foto van 300 dpi ook van 1 MB hebben.

Bij 300 dpi kun je de foto zonder problemen Afdrukken en  uitvergroten tot een A4 formaat en groter bij de fotowinkel.

Verder bewerk ik bij elke bestelling de foto's. Foto's worden opgelicht, donkerder gemaakt, scherper gemaakt en evt wordt de kleur levendiger gemaakt.

Dit is dus het grote verschil tussen een gratis foto geplaatst op een Facebook site van een evenement en een foto van Picture your Sport. Overigens ontvang als je bij een bepaalde evenementen een foto besteld een papieren afdruk met reclame erop en deze foto's zijn duurder dan bij Picture your Sport! 

01.01.2016   Obstacles.Run gelanceerd!!!


Het jaar is begonnen met een persoonlijke Blog web site van Tim Pottiez.

Tim is vooral bekend van de Discovery Obstacle Runs. Samen met een aantal experts, gaven zijn verslagen van Obstacle Runs, interviewde zij verschillende soorten mensen die maar iets met Obstacle Runs te maken hadden, zoals het bouwen van de Fjord Drop, deelnemers van Obstacle Runs, Team No Limits leden, en ook ik zelf werd geïnterviewd.

Tim gaat hier zeker mee door, alleen dan ook op een persoonlijke Blog.

Benieuwd wat er nu al online staat check dan zijn Blog


Tim in actie tijdens de Mud & Water Challenge
Tim met het Discovery Obstacle Runs Team in actie tijdens Mud Masters Biddinghuizen